SHARE

 Open Doors eXpert One Research

Esti pasionat de IT? Vrei sa-ti depasesti limitele si sa-ti dezvolti abilitatile practice alaturi de o echipa de profesionisti? Acum ai aceasta OCAZIE!

Pentru ca eXpert One Research , impreuna cu Inspire, incep sezonul de vara nu doar cu soare si ganduri de vacanta dar si cu oportunitati de angajare. Participa la Open Doors eXpert One Research, in Bucuresti pe data de 25 iunie , intre orele 10:45-13:30.

Expert One Research este formata dintr-o echipa de experti ai solutiilor si serviciilor de arhivare electronica, document management, captura de date, dezvoltare software si consultanta IT. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, eXpert One Research si-a conturat imaginea unei firme IT de succes, recunoscuta pentruserviciilor si produselor sale, pentru experienta in implementarea proiectelor si pentru pregatirea, seriozitatea si profesionalismul angajatilor sai.

In prezent, compania isi deschide portile pentru tinerii pasionati si talentati care sunt increzatori in fortele proprii si doresc sa creasca intr-o companie de succes. Sunt cautati studenti sau absolventi dornici sa se afirme ca Java Script Developer, Java Developer, Tester, Programator.net.

Asa ca, daca vrei sa inveti lucruri noisi iti place sa dezvolti aplicatii software sau daca esti pur si simplu interesat sa lucrezi alaturi de profesionisti in domeniu, eXpert One Research iti ofera aceasta oportunitate.

Pentru a cunoaste echipa noastra, pentru a afla totul despre cultura organizationala, posibilitatile de dezvoltare profesionala si oportunitatile de cariera, inscrie-te la Open Doors eXpert One Research completand formularul AICI.

Te asteptam pe data de 25 iunie de la ora 10:45!

Detalii privind adresa si agenda veti primi pe mail si telefonic, dupa inregistrare.

1 COMMENT

  1. Ma incanta sa vad astfel de activitati, ma intreb oare daca se va gasi o solutie astfel incat sa poti avea curent la propriu in padure, acolo unde doar copacii te pot vedeaa…
    De interned sa nu mai vorbim…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.