SHARE

Sunt multe site-uri interesante pe internet, site-uri care te invata lucruri folositoare. Multe dintre ele le urmaresc si eu, fiind curios ce articole mai posteaza. Cel mai mult ma pasioneaza site-uri de it, unde pot citi tutorial it si pot invata cum sa fac unele lucruri.

Lumea calculatoarelor s-a dezvoltat foarte mult si au aparut atat de multe programe si functii noi incat ne este greu sa tinem pasul cu tehnologia. Cand mi-am cumparat eu calculator prima data lucrurile erau mult mai simple, existau doar cateva programe pe care le folosea orice calculator pentru a face diferite lucruri.
Au inceput sa apara calculatoare si telefoane din ce in ce mai peformante, fiecare uimindu-ne prin faptul ca ele pot face ceva mai diferit. Jocurile s-au dezvoltat extreme de mult, de la grafica mediocra de acum cativa ani s-a ajuns la cele din ziua de azi care se apropie tot mai mult de realitate.
Tot mai multe firme care produc gadget-uri au inceput sa concureze intre ele, fiecare venind cu ceva nou sau mai bun. Tot mai multe telefoane si tablete au inceput sa ia locul calculatoarelor, majoritatea avand functii asemanatoare cu acelea a unui laptop sau calculator.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.