SHARE

Telefoanele mobile constitue cu siguranta o categorie extreme de atractiva atunci cand vine vorba de tehnologia moderna. Aceste lucru este atestat de interesul general pe care il manifestam vis-à-vis de noile produse lansate pe piata de marile companii. Desi inca nu a ajuns la nivelul marilor nume din lumea telefoanelor mobile, smartphone-urile produse de cei de la Google prezinta anumite caracteristici ce nu pot fi sarite cu vederea prea usor. Noul smartphone Google Nexus 4 a fost conceput de marea companie Americana impreuna cu celebra companie Sud-Coreeana LG.

Structura telefonului Google Nexus 4nexus 4

Design-ul telefonului Google Nexus 4 este foarte asemenator cu celelalte smarphone-uri ce opereaza un sistem Android, insa ce il diferentiaza este faptul ca fiecare colt al ecranului Corning Gorilla Glass 2, incorporat de telefon, este curbat. Acest lucru a fost conceput pentru a eficientiza manevrarea telefonului. Unul dintre cele mai important aspecte urmarite de pasionatii de telefoane mobile atunci cand vine vorba de structura externa a acestora este rezistenta carcaselor si ecranelor la zgarieturi.

Datorita faptului ca greutatea telefonului Google Nexus 4 a fost distribuita eficient, acesta devine mai usor de manevrat si mai rezistent atunci cand vine vorba de zgarieturi, insa nu este indicat sa il purtati impreuna cu obiecte din metal, precum cheile de la masina, monede etc.

Ce ne ofera noul Nexus 4

Imaginile redate de ecranul de 4.7 inch al telefonului Nexus 4 sunt extrem de clare si vii, rezolutia maxima a display-ului fiind the 1280 x 768. Pretul telefonului Google Nexus 4 este oarecum in concordanta cu caracteristicile generale prezentate de acest telefon modern. Noua optiunea Gesture Typing te ajuta sa scrii mesajele si/sau e-mailurile multe mai eficient si mai rapid deoarece te ajuta sa identifici cuvintele mult mai usor si sa compui o fraza doar traversand cu degetul de la o litera la alta.

Telefonul beneficiaza de asemenea de ultimul sistem Android, ceea ce va permite sa instalati cele mai noi programe, atat pentru divertisment, cat si pentru task-urile office sau schedule. Telefonul dispune de un processor Quad-core Sanpdragon S4, iar memoria interna este de 2GB RAM. Din punct de vedere al functionalitatii, putem spune ca Nexus 4 este practice cel mai rapid telefon cu sistem de operare Android.

google nexus 4 reviewCamera foto are o capacitate de 8MP, iar fotografiile facute la lumina naturala ies foarte bine. Problema intervine cand doriti sa faceti fotografii intr-un loc cu luminozitate scazuta, deoarece fotografiile nu vor mai include aceeasi claritate. Un alt criteriu extrem de important ce trebuie analizat la un telefon mobil este bateria. Desi bateria telefonului Nexus 4 poate duce o zi intreaga daca il folositi doar pentru task-urile uzuale: apeluri, expediere mesaje si nagivare, aceasta nu are aceeasi capacitate daca telefonul este folosit intens. Nu va asteptati ca bateria sa tina o zi intreaga daca folositi telefonul pentru mai multe task-uri simultan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.