SHARE

Samsung Galaxy Ace 3 ar putea fi lansat luna viitoare.

Se pare ca o prima poza cu noul Galaxy Ace si-a facut aparitia pe internet, iar smartphone-ul ar putea fi lansat in luna iulie. Aceasta gama ofera un raport bun privind calitate si pret.
Din imagine putem observa ca Samsung Galaxy Ace 3 nu are elemente noi care sa surprinda. Smartphone-ul are un design simplu , asemanator cu designul predecesorului sau. Probabil compania nu a vrut sa riste si sa introduca elemente noi.

Cat despre specificatii, Samasung deja le-a facut publice. Galaxy Ace 3 va avea un display de 4 inci WVGA TFT LCD cu o rezolutie de 480×800 pixeli. Vine echipat cu un procesor dual core ce ruleaza la o frecventa de 1 Ghz, o memorie RAM de 1 GB si spatiu de stocare intern de 8 Gb ce poate fi extins pana la 64 Gb cu ajutorul unui card microSD.

Samsung Galaxy Ace 3 dispune de o camera principala de 5 megapixeli cu blit LED, o camera frontala VGA si o baterie de 1500 mAh.

Daca va uitati la specificatiile predecesorului sau, Ace 2 veti observa ca nu sunt schimbari foarte mari in afara de display-ul acestuia.

Mai multe surse sustin ca gadgetul va avea un pret de 300 dolari, fata de Ace 2 care are un pret de 200 dolari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.