Primele imagini cu posibilul iPhone 5S

Pe internet au aparut mai multe imagini cu un smartphone care pare sa fie urmatorul Iphone.

 

Cei de la Huffington Post sustin ca in imaginile care au aparut pe internet pe mai multe site-uri de tehnologie este urmatorul smartphone de la Apple si anume Iphone 5S.

Posibilitatea ca acest smartphone din imagini sa fie iPhone 5S este foarte mare deoarece sunt cateva diferete intre modelul iPhone 5 care a fost lansat acum cateva luni.

Cei de la Huffington Post au incercat sa obtina o confirmare de la Apple, insa oficialii nu au vrut sa dea nici o informatie privind acesta ipoteza.

iphone 5s

poze iphone 5s

2 Responses to “Primele imagini cu posibilul iPhone 5S”

 1. lapuricat

  Dec 11. 2012

  Nu prea cred, parca prea repede a aparut 5S

  Reply to this comment
  • Aluash

   Jan 28. 2013

   Iar Avast!, are detectie buna, insa nidtocaia mai mare decat Avira. nu spune nidtocaia nidtocaia !!Sa vedem mai departe evolutia celor doua programe. Versiunea 7 de la Avast! s-ar putea sa sparga gura targului (desigur ca la capitolul antivirusi gratuiti). Versiunea prezenta (6) nu e deloc de lepadat. Modulele Web Shield, Network Shield, Behavior Shield (chiar daca asta nu exceleaza), Site Blocking suplinesc cu brio scaparile antivirusului. Per total este un program excelent, poate ca peste multe alte produse cu licenta contra cost (vezi testele din ultimul an chiar daca Avast a fost mai schiop ).Avira 2012 nu aduce nici un plus major fata de ultimele doua versiuni, iar versiunea gratuita cam stagneaza de multisor(si nici nu se lauda cu vreo schimbare deosebita intr-o viitoare versiune intr-un timp scurt). Desigur, detectia antivirusului este foarte buna, chiar remarcabila si de netagaduit peste detectia Avast!-ului..

   Reply to this comment

Leave a Reply

*