SHARE

digi storage a fost lansat

Compania RCS-RDS a lansat astazi serviciul de stocare in cloud, Digi Storage.

Exista o versiune gratuita care ofera 20 GB. Daca doriti mai mult spatiu cel mai ieftin pachet este de 3 lei pe luna pentru 50 GB iar cel mai scump 9 lei/luna pentru 150 GB.Aceste pachete de storage includ tot, de la accesarea pe Windows, MAC, Linux pana la aplicatii pentru smartphone-uri si tablete pe Android si iOS.

Din pacate de versiunea gratuita pot beneficia decat abonatii care au internet FiberLink 500 sau FiberLink 1000. In rest preturile pentru ceilalti abonatii sunt destul de ieftine si anume :

  • Spatiu de stocare : 50 GB = 3 lei/luna (TVA inclus)
  • Spatiu de sticare : 100 GB =6 lei/luna (TVA inclus)
  • Spatiu de stocare : 150 GB = 9 lei/luna (TVA inclus)

 

digi storageAltfel spus Digi Storage a devenit cel mai ieftin serviciu de cloud din lume in acest moment, singurul dezavantaj fiind ca nu poti cumpara pachete mai mari de 150 GB, insa in viitorul apropiat probabil il vor mari.

Digi Storage ofera acces rapid oriunde ai fi la fisierele tale, download si upload rapid, mobilitate, sincronizare a datelor si intergrare cu alte platforme de storage in cloud.Pentru moment functioneaza cu Dropbox.

RDS ofera o viteza de minim 400 Mbps download  si upload de 100 Mbps pe o conectiune RDS de minim 500 Mbps. Deci 50 Gb pot fi descarcati in aproximativ 17 minute. Din alte retele viteaza de download este de 30 de Mbps iar cea de upload de 16 Mbps.

Daca doriti sa va faceti cont aveti nevoie doar de o adresa de mail. Costul pentru acest pachet se va adauga pe factura dumneavoastra de internet.

Mai multe detalii despre acest serviciu gasiti aici

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.