Home Reparatii monitoare Constanta

Reparatii monitoare Constanta

Reparatii monitoare constantaReparatii monitoare Constanta

Traim intr-o era in care nu putem trai fara tehologie. In ziua de azi exista parerea gresita ca nimic nu trebuie reparat si ca orice produs electronic va functiona perfect pentru o perioada foarte lunga. Doar pentru ca producatorii ofera garantie o perioada mai mare, asta nu inseamna ca aceastea nu se pot defecta. Numarul produselor care ajung in service este destul de mare, atat in garantie cat si dupa. Datorita ritmului alert la care sunt produse, unele modele pot “veni” cu defecte din fabrica.

Reparatii monitoare Constanta  este solutia ideala atunci cand monitorul incepe sa iti faca probleme, aceasta incepe sa scoata un tiuit, imaginea incepe sa vada in ceata sau nu mai are destula lumina, cand imaginea isi schimba nuanta, cand monitorul porneste mai greu sau nu mai porneste deloc, cand monitorul se aprinde cateva secunde si apoi se stinge sau cand aceasta scoate fum – atunci e cazul sa il aduci in service. Evo IT  asigura reparatii pentru orice tip de monitor TFT sau LCD.

Mai jos va prezentam cateva din cele mai uzuale defecte intalnite la monitoare.

  • Monitorul nu mai porneste
  • Atunci cand il porniti, imaginea monitorului prezinta o slaba palpairea timp de cateva secunde
  • Atunci cand il porniti , afiseaza imaginea cateva secunde, dupa care imaginea dispare, aceasta fiind in continuare pornit.
  • Monitorul fiind conectat la sursa, aceasta continua sa arata mesajul “No signal detected”
  • Butoanele de volume se apasa involuntar
  • Dupa un timp de functionare monitorul nu mai afiseaza imagine, acesta fiind in continuare pornit.
  • Monitorul nu porneste, aceasta scotand un suntet care se repeta (click) sau un tiuit continu.

Evo IT executa si depanare la nivel de componente, precum : inlocuire condensatori, tranzistoare, diode, rezistenta, mosfet-uri.

Daca ai vreo problema cu monitorul tau nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon : 0731423701