SHARE

Rockestar a publicat al doilea trailer pentru GTA V.

Este cu mult peste predecesorul sau GTA IV la grafica, avand imagini foarte inpresionante. Caracterele sunt foarte reealiste, cladirile, masinile si mijloacele de trasport public arata de asemnea foarte bine lustruite, avand efecte foarte bune si textura care depasetste cu mult GTA IV.

Producator de jocuri si vice-presedinte de creativitate pentru Rockstar, Dan Houser a dezvaluit intr-un interviu ca unul din punctele forte al acestui joc va fi, posibilitatea de a juca atat cu personajul negativ cat si cu cel pozitiv.

Trailerul ne dezvaluie ca noul GTA va avea trei personaje principale numite Michael, Trevor si Franklin, utilizatorul putand oricand sa joace cu unul din cei trei “eroi”.

Lea luat cam mult celor de la Rockstar sa produca un nou GTA, ultimul din aceasta serie fiind lansat in anul 2008. In acest timp, dezvoltatorul a lucrat si la alte proiecte precum Red Redemption si Max Payne 3.
Din ceea ce putem vedea in trailer se pare ca a meritat timpul asteptat.

Cat despre lansare , sa auzit ca Grand Theft Auto V va fi disponibil pe Xbox 360 si Play Station 3 prin primavara anului 2013. Iar despre o varianta pentru PC inca nu sa anuntat nici o veste oficiala.

Imagini din Joc :

GTA 5 imagini

poze GTA 5

poze noi GTA V

GTA V

7 COMMENTS

  1. o sa iasa pe console .. nu au anuntat nimic de pc. probabil ca o sa fie portat si o sa se miste ca dreacu .. faceti ca mine si cumparati un xbox

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.