SHARE

Samsung va lansa Galaxy S IV pe 14 martie la New York.

Astazi cei de la TechCrunch.com au postat pe internet cateva poze cu specificatiile complete a noului smartphone de la Samsung.

Din imagini putem observa ca telefonul va avea un procesor Exynos 5410 la 1.8 GHz, o memorie RAM de 2 GB, o camera de 13 megapixeli, un display de 4.99 inci si o rezolutie de 1920×1080.
Tot aici vedem ca Samsung Galaxy S IV. va rula pe Android 4.2 si va avea o capacitate de stocare de 16 sau 32 de GB.

New York Times sustine ca telefonul va dispune de Eye Tracking, o tehnologie care va permite utilizatorului sa interactioneze cu telefonul fara sa il atinga.

Aceasta informatie pare sa fie putin SF dar aceasta tehnologie exista deja, folosindu-se de o camera frontala, aceasta  urmareste privirea utilizatorului si transmite informatia mai departe procesorului care o percepe ca o comanda.

Daca pe 14 martie Galaxy S IV va avea aceasta tehnologie incorporata, putem spune ca cei de la Samsung vor revolutiona tehnologie cum Apple a reusit sa schimbe tehnologie smartphone-urilor cand a lansat primul iPhone.

Evleaks a lansat tot astazi o poza cu presupusul Galaxy S IV dar nu avem nici o garantie ca designul din aceasta fotografie va fi exact ca cel care va fi prezentat pe 14 martie in Time Square.

poze samsung galaxy s IV

 

specificatii samsung galaxy s 4

specificatii samsung galaxy s IV

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.