Samsung renunta la Android pe televizoarele smart in 2015

gsmarena_001
Ingineri de la Samsung au facut eforturi foarte mari pentru a renunta la sistemul de operare Android.

Acestia au dezvoltat Tizen, sistemul de operare care este o alternativa la Android. Tizen este deja pe piata pe unele ceasuri inteligente, chiar si smartphone-uri.
In 2015, Samsung intentioneaza ca sistemul de operare Tizen sa ruleaza pe toate Smart TV-urile lansate de acum inainte.

Tizen este bazat pe Linus, exact ca Android. Acest nou sistem este realizat de sud-coreeni, impreuna cu cei de la Intel. Planul celor de la Samsung este sa le ofere mai multe facilitati utilizatorilor sau, cu Tizen. Smart Tv-urile ce vor beneficia de noul sistem de operare va permite utilizatorilor sa afle informatii despre membri unei echipe in timpui unui meci, se vor putea face transmisiuni video de pe televizor pe telefon si asa mai departe.

Pana in momentul de fata, compania Samsung nu a prezentat nici un smart Tv cu sistemul Tizen, insa cel mai probabil le vor prezenta la targurile de tehnologie din acest an.

3 Responses to “Samsung renunta la Android pe televizoarele smart in 2015”

 1. Ionut

  Jan 23. 2015

  Abia astept sa vad cum se va misca noul sistem de operare pt ca pentru actualul am mai neplaceri..

  Reply to this comment
 2. Gabriel Bianu

  Feb 04. 2015

  Acum cand toate lumea isi vad “sacii in car” cam toti incearca sa iti creeze propriul soft, insa tot pe platforma Android. Nu trebuie sa uitam ca Android-ul a fost primul soft care a revolution telefoanele si acum este folosit de foarte multe gadgeturi.
  De curand am vazut si un laptop care rula Android.

  Reply to this comment
 3. Oana

  Jul 23. 2015

  Din testari am inteles ca se misca destul de bine acest nou sistem de operare oricum Samsungul sta foarte bine la partea de televizoare.

  Reply to this comment

Leave a Reply

*