Schimbari minore pentru Yahoo Messenger

Yahoo Messenger va suferi cateva modificari in aceasta luna.

Yahoo Messenger, programul pe care sunt absolut sigur ca l-ati folosit macar odata, sau il folositi si acum, va suferi mici modificari. Nu, programul nu va fi imbunatatit, ci vor fi eliminate cateva functii de baza ale programului.

Incepand cu data de 14 decembrie, Yahoo va elimina chat room-urile publice si Pingbox. Cei care au aceste functii vor fi sfatuiti sa o dezinstaleze.

Tot in data de 14 decembrie programul Yahoo Messenger si  Microsoft Windows Live Messenger nu vor mai fi interconectate. Daca aveti in lista de Yahoo Messenger contacte de Windows Live Messenger, acestea vor aparea cu o culoare “gri” si nu veti putea trimite mesaje catre acele contacte.

Inca o functie de la Yahoo, si anume Yahoo! Voice Phone In and Phone Out va fi si ea eliminata dar pe data de 30 ianuarie 2013.

Eu personal folosesc programul Yahoo Messenger, dar doar pentru a discuta cu prieteni si pot spune ca nu ma afecteaza cu absolut nimic aceste modificari.

2 Responses to “Schimbari minore pentru Yahoo Messenger”

 1. lapuricat

  Dec 04. 2012

  Oare mai foloseste cineva messenger? La mine toti s-au mutat pe facebook 😀

  Reply to this comment
 2. Marian

  Dec 10. 2012

  Sunt destui care inca mai folosesc yahoo messenger. Ieri am primit de la un amic sa semnez o petitie catre yahoo ca sa nu dezactiveze room-urile.

  Reply to this comment

Leave a Reply

*