SHARE

Pretul consolei PlayStation 4 a fost in sfarsit anuntat la targul de jocuri E3.

 

Consola Sony PlayStation 4 va  avea un pret de 400 de dolari in USA, respectiv 400 de euro in Europa. Consola este cu 100 de dolari mai ieftina fata de rivalul sau direct Xbox One. PlayStation 4 va fi disponibil in sezonul sarbatorilor de iarna al acestui an, insa inca nu au anuntat o data exacta.

Consola a fost lansata in februarie la New York. Compania a dezvaluit atunci doar dotarile tehnice. Daca ne uitam putin la specificatiile consolei PlayStation 3 vom vedea ca Sony a imbunatatit semnificativ noua consola.

Sony PlayStation 4 dispune de un procesor octa core AMD Jaguar cu 1,8 Teraflop AMD Radeon cu 18 unitati de procesare, o memorie RAM de 8 GB, port USB 3.0,HDMI, Ethernet si Hard intern.

Consola vine cu un controller DualShock 4, cu touch capacitiv, un light bar cu 3 LED-uri, accelometru pe 3 axe, difuzor,vibratii, port micro USB, port casti si o baterie de 1000 mAh. Mai vine si cu Eye camera care are 2 camere cu autofocus fix si unghi de vedere de 85 frade.

Foarte multi sustin ca Sony va avea mai mult succes fata de rivali de la Microsoft din cauza pretului care este semnificativ mai mic.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.