SHARE

Sony lanseaza Xperia Z1 compact, un smartphone mic dar puternic.

La CES 2014, sony a lansat Xperia Z1 Compact,un telefon mic dar care are aproape toate specificatiile modelului de baza de la sony.
Daca punem lista de specificatii una langa alta vom observa ca Xperia Z1 Compact este echipat cu aceasi camera, acelasi procesor, aceasi memorie RAM si acelasi spatiu de stocare ca fratele sau mai mare, Xperia Z1. Totusi un lucru difera intre cele doua, si anume ca Xperia Z1 Compact are o rezolutie de 720p , Xperia Z1 avand 1080p.

Sony Xperia Z1 Compact este echipat cu un cip Snapdragon 800 Qualcomm , un procesor quad-core tactat la 2,2GHz, procesor grafic Adreno 330 ,o memorie RAM de 2GB si spatiu de stocare de 16Gb ce poate fi extins cu un card microSD. Ruleaza pe sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean, dar in viitorul apropiat se va putea face upgrade la KitKat 4.4.


Vine cu o camera foto de 20,7 MP cu lentile Carl Zeiss, stabilizare optica, autofocus si blitz LED. Este echipat si cu o camera frontala de 2 megapixeli, ambele fiind capabile sa filmeze la rezolutia de 1080p cu 30 de cadre pe secunda.

Sony Xperia Z1 are o baterie de 2300 mAh cu o autonomie care ar trebuii sa fie aproape cu cea a smartphone-ului Xperia Z1.

Noul smarphone deja poate fi precomandat in Marea Britanie la pretul de 440 de lire, iar pe piata va ajunge deabia luna viitoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.