Sony a lansat Xperia ZR, un smartphone care poate face poze subacvatice

Sony a lansat xperia ZR

A fost lansat Xperia ZR, un smartphone care poate fi scufundat pana la 5 metri adancime in apa.

Sony Xperia ZR este varianta imbunatatita a modelului Xperia Z. Noul smartphone este mai rezistent la apa, foloseste IP55 si IPP 58(rezista pana la 5 metri sub apa) iar predecesorul sau Xperia Z foloseste IP55 si IP57, ceea ce inseamna ca poate fi scufundat pana la 3,3 metri. Apropo, tineti cont de faptul ca ambele modele sunt rezistente la apa dulce, deci daca va duceti la plaja sa nu intrati cu el in apa sarata.

xperia zr, un smartphone care poate filma sub apa

In rest modelul Xperia ZR este la fel ca Xperia Z : un display de 4,6 inci, un procesor quad core Qualcomm la 1,5 Ghz, o memorie RAM de 2 Gb, spatiu de stocare de 8 gb ce poate fi extins cu ajutorul unui card microSD si ruleaza pe sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. Xperia ZR dispune de o camera foto de 13 megapixeli, ce poate face poze subacvatice si poate filma full HD.

Sony Xperia ZR va fi disponibil la nivel global in al doilea trimestru al acestui an (in alb si negru) la un pret, inca tinut secret.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Top 9 cele mai tari telefoane rezistente la apa | EvoIT - Stiri IT - February 10, 2014

    […] 5. Sony Xperia ZR : Dispune de un cip Qualcomm Snapdragon APQ8064, procesor Quad-core 1.5 GHz Krait, o memorie RAM de 2GB, spatiu de stocare de 8 GB, o camera foto de 13,1 megapixeli si un display de 4.55 inci. […]

Leave a Reply

*