SHARE

 HTC M8 (One 2) va avea o versiune mini, iar specificatiile acestuia au fost scapate pe internet. Din aceste informatii vedem ca cele doua smartphone-uri vor fi lansate simultan in perioada urmatoare.

Specificatiile variantei mini vin dintr-o sursa de incredere si anume evleaks. HTC M8 mini va fi denumit dupa “fratele” sau mai mare care va fi HTC One 2, HTC One+ sau pur si simplu HTC One.

Specificatiile dezvaluie ca HTC M8 mini va fi echipat cu acelasi cipset Snapdragon 400, cu un procesor Krait cu 4 nuclee Cortex-A7  ce va rula la 1,4 Ghz, o memorie RAM de 1 GB si spatiu de stocare de 16 GB care va putea fi extins cu ajutorul unui card microSD.

Va avea un display de 4.5 inci cu o rezolutie de 1280x720p, o camera foto principala de 13 megapixeli si una secundara de 5 megapixeli. La capitolul conectivitate HTC One 2 mini dispune de Wi-Fi a/b/g/n/ac si Bluetooth 4.0. Butoanele frontale  (cele fizice) vor fi inlocuite cu butoane virtuale pe un ecran tactil. Sistemul de operare fiind Android KitKat 4.4 cu interfata HTC Sense 6.0

Momentan nu se stie cand va fi lansata noua varianta mini deoarece nu a fost stabilita nici o data de lansare insa acestea ar putea fi lansate simultan pana la finalul lunii martie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.