SHARE

Targul de Job-uri IT&C 2016

În perioada 11 – 12 martie sunteți invitați să luați parte la cea de-a zecea ediție a Târgului de Job-uri IT&C, organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare. Partenerul oficial al evenimentului este reprezentat de Avira, iar locul desfășurării acestuia este oferit de insituție, mai exact în holul EC al acesteia.

Studenții și absolvenții pasionați de domeniu IT&C vor avea oportunitatea de a discuta și  de a afla direct de la angajatori așteptările acestora, precum și cele mai noi oferte de stagii de practică și de job-uri, atât full-time, cât și part-time.

Actuala ediție a evenimentului, ce reprezintă o tradiție a Facultății de Automatică și Calculatoare, vine cu noi surprize și provocări pentru participanți. Aceștia vor avea șansa de a interacționa în diferite moduri cu angajatorii,la standurile firmelor, dar și la prezentările pe care acestea le vor susține începând cu ora 11:00 în cele două zile. De asemenea, ei vor putea răspunde la diverse întrebări de logică sau rezolva anumite probleme ce îi vor ajuta în pregătirea unui viitor interviu.

În 2016, peste 30 de companii de top la nivel internațional au prezentat oferte de muncă pentru studenții interesați de acest domeniu, iar 85% dintre pozițiile oferite de acestea au fost ocupate. Atât studenții, cât și angajatorii s-au declarat încântați de eveniment, lucru evidențiat și de un expozant Bloomberg: “Consider că a fost un târg foarte reușit. Am avut foarte mulți studenți interesați și am reușit să ne promovăm destul de bine.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.