Home Stiri IT Televizor de 6 milioane de dolari

Televizor de 6 milioane de dolari

1527
0
SHARE

Cei de la Sony au la lansat noua tehnologie Crystal Led pentru cinematografice in luna aprilie insa acum a ajuns si la consumatorii de rand.

Sony a lansat un televizor cu o diagonala de 783 de inci (20 metri), cu o rezolutie 16 k, luminiozitate de 1000 de niti per pixel, o rata de contrast de un milion la unul, HDR iar pretul este de 5,8 milioane de dolari.

Daca dispui de bugetul necesar si ai o locuinta asa de mare incat sa incape, Sony va poate oferi acest televizor. Compania va mai ofera si alte tipuri de Tv-uri cu aceasta noua tehnologie.

Televizorul poate fi construit dupa dorinta dumneavoastra, in functie de ce diagonala si ce rezolutie ai nevoie, aceasta va fi realizat din bucati modulare. Un televizor cu o diagonala de 110 inchi va fi format din 18 panouri Crystal Led.

Un televizor 16k va fi compus din 576 de panouri, noua tehnologie Crystal Led este de 100 de ori mai mici decat un Led normal si mult mai luminioase decat pixelii OLED.

Deoarece este o noua tehnologie si pretul este pe masura, un singur panou ajunge la pretul de 10.000 de dolari. Un televizr Full HD va ajunge 180.000 de dolari, unul 4K 720.000 de dolari iar cel 8k, 2,8 milioane de dolari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.