SHARE

Piata tabletelor in anul 2012 a fost foarte zbuciumata, de aceea acum in 2013 cand lucrurile s-au mai asezat, te poti gandi sa cumperi tableta mult dorita. O poti alege spre exemplu din topul celor mai bune trei tablete, facut la sfarsitul lunii decembrie.

Poti alege locul unu, Apple iPad 4th generation, care a surclasat competitia la toate capitolele. Daca nu esti posesorul unei tablete din generatia a treia, atunci poti fi sigur ca merita sa cumperi cel mai nou produs Apple. Si cum generatia anterioara oferea totul pentru un utilizator de tablete, acum ai si mai mult la dispozitie, ecranul IPS cu rezolutie QXGA, camera foto de cea mai buna calitate, iar autonomia poate satisface si pe cel mai pretentios utilizator.

Daca mai tinem cont de faptul ca pentru posesorii de tablete produse de Apple exista si cel mai mare magazin online de aplicatii, cu mult mai mare decat a celor destinate tabletelor Android, avem o privire de ansamblu asupra calitatilor acestui terminal.

Pentru cei ce nu doresc o tableta Apple, atunci pot opta pentru locul doi din acest top, Google Nexus 7. Bazat pe platforma hardware Tegra 3, acesta foloseste cea mai noua versiune a sistemului de operare Android. Beneficiind si de sprijinul celor de la Google, aveti la dispozitie una din cele mai bune tablete de pe piata. Totusi, ar trebui sa tineti cont si de faptul ca aceasta are cateva mici “lipsuri”, nu dispune de slotul MicroSD si de camera principala, facilitati cu care majoritatea detinatorilor de tablete sunt obisnuiti.

Pentru a scapa de preturile destul de mari ale primelor doua propuneri, puteti incerca sa va procurati detinatoarea locului trei, tableta ASUS Transformer Pad Infinity. Aceasta a facut prima saltul la rezolutia WUXGA, ceea ce va ofera un salt calitativ de care ar trebui sa tineti cont atunci cand luati o decizie cu privire la achizitionarea unei noi tablete. Faptul ca beneficiati si de posibilitatea atasarii unei tastaturi suplimentare, care pe langa avantajul de a usura modul de scriere pe tableta, are si un acumulator aditional, astfel autonomia de functionare a tabletei creste considerabil. Cum timpul dintre doua incarcari succesive, este una din caracteristicile importante ale unui dispozitiv mobil, performantele tabletei ASUS Transformer Pad Infinity pot fi un factor decisiv in alegerea pe care o faceti.

Evident ca nu am facut acest top al tabletelor pentru a va limita variantele avute la dispozitie atunci cand va doriti achizitionarea unei tablete noi, fie ca este prima tableta, fie ca va doriti deja inlocuirea celei mai vechi cu una mai performanta. Sunt persoane care prefera produsele Samsung Galaxy, sau ar putea aprecia inovatiile celor de la Toshiba si Sony. Totusi un sfat avizat ar fi acela de a tine cont cand va decideti ce produs ati dori sa aveti, sa studiati si ce anume accesorii va sunt puse la dispozitie pe piata. Dar mai ales ar trebui sa fiti atenti la portabilitatea acestor accesorii. De multe ori producatorii trec la noi variante de conectori, ceea ce va lasa descoperiti atunci cand vine vorba sa va folositi de aceste accesorii, pe care deja le detineti. Iar gasirea unui adaptor devine o incercare de care nu toti reusesc sa treaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.