SHARE

BannerParteneri doITsafer

Ce se organizează în această toamnă?

EESTEC LC Bucharest duce tradiția mai departe, organizând eeStec Olympics 6. Evenimentul – maraton de 24 de ore – își propune să testeze abilitățile de programare ale studenților, construind un mediu propice cultivării spiritului de competiție între studenți.

Ajuns la cea de-a șasea ediție, maratonul se poate lăuda de la an la an cu premii din ce în ce mai mari, creșterea numărului de înscrieri și parteneri mai numeroși.

Tinerii programatori au la dispozitie 24 de ore pentru a pune în practică toate noțiunile necesare să dezvolte o aplicație software. Rezolvarea subiectelor va necesita cunoștințe de programare în limbaje de programare compilate.

De asemenea, prin intermediul eeStec Olympics 6 echipa voastră are posibilitatea de a participa la unul din cele 2 side-event-uri, mai scurte dar la fel de intense: Rapid Prototyping oferit de QUALITANCE și Security oferit de Grupul ENEVO, ambele cu premii în valoare de 900 de euro!

eeStec Olympics 6 promovează spiritul competitiv şi aduce premii de mii de euro, o tema captivantă, noţiuni de programare şi un spaţiu de relaxare şi jocuri.

Tot ce vă trebuie este entuziasmul şi dorinţa de a realiza cea mai interesantă aplicaţie!

Sunteți așteptați în perioada 30-31 Octombrie în Holul AN din Rectoratul Universității Politehnica București, pentru a participa la cel mai dinamic maraton de programare.

Înscrierile se fac pe site-ul http://goo.gl/aBap2S până la data de 23 Octombrie 2015.

Nu se percep taxe de participare!

Ai calitățile necesare pentru a face față unei astfel de competiții?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.