SHARE

top 5 cele maibune smarphone-uri 2014Evo IT va prezinta top 5 cele mai bune smartphone-uri din 2014.

 

Publicatia Know Your Mobile a realizat o lista cu topul celor mai bune smartphone-uri lansate in 2014, aceasta lista fiind intocmita dupa testarea mai multor smartphone-uri de top.

Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact

Acest model  are aceleasi specificatii ca Xperia Z3, acelasi procesor, aceasi camera foto si acelasi software. Mare schimbare fiind rezolutia ecranului, care din pacate nu este full HD.

 Xperia Z3 Compact are una din cele mai durabile baterii care se afla pe un smartphone (2600 mAh)

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4

Galaxy Note 3 a fost in topul celor mai bune smartphone din 2013, iar Note 4 nu putea sa lipseasca si el din topul acestui an.

Acest model este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 805, o memorie Ram de 3GB si spatiu de stocare intern de 32 GB, ce poate fi extins pana la 128 GB cu ajutorul unui card microSD.

Moto X 2014

Moto X 2014

Acest model a fost imbunatatit fata de modelele anterioare. In caz ca sunteti in cautarea unui smartphone cu android care arata deosebit si are un pret accesibil, atunci Moto X ar fi o alegere buna.

iphone 6

iPhone 6

iPhone 5s a fost in topul celor mai bune smartphone-uri din 2013. iPhone 6 vine cu un ecran mult mai mare. o baterie cu o durata de viata mai mare si o calitate a imagini imbunatatita.

Acesta poate fi achizitionat si in varianta cu memorie interna de 128 GB in premiera pe un iPhone.

BlackBerry Passport

BlackBerry Passport

Cei de la BlackBerry au lucrat din greu pentru a reveni in top. BlackBerry Passport vine cu un design ciudat, nemaivazut pe alte modele, avand un display de 4.5 inci. Acest smartphone este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 801, o memorie Ram de 3 GB si o baterie de 3450 mAh.

Sursa Foto : gsmarena.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.