SHARE

ubisoft game jam 2Compania Ubisoft va organiza pe data de 22, 23 noiembrie un maraton de creatie pentru profesionistii din domeniu. Acest eveniment va avea loc la Skytower, mai exact la etajul 34.

Concurentii vor trebuii sa creeze un joc bazat pe o tema aleasa in ziua evenimentului si vor avea la dispozitie 24 de ore. Cele mai importante criterii care vor fi luate in considerare, vor fi : creativitatea, originalitatea, atmosfera creata, sunet si functionalitate.

Echipa castigatoare nu va pleca cu mana goala de la acest eveniment, premiul fiind in valoare de 2000 de Euro.

Toti care doresc sa participe la acest concurs, trebuie doar sa completeze un formular de aplicare, Acest formular poate fi accesat in sectiunea www.hipo.ro/gamejam/inscriere . Un alt amanunt importat este ca va puteti  inscrie fie in echipa, fie invidual, urmand sa fiti alocati in ziua evenimentului, in functie de abilitatile fiecariuia, in echipe de 2-4 membri. Termenul limita pentru inscriere este 13 Noiembrie.

Ubisoft este la a doua editie Game Jam, si se adreseaza tuturor oamenilor cu experienta in game development, care doresc sa interactioneze cu alti profesionisti din aceeasi industrie, intr-o atmosfera relaxanta. Ariile pe care se pot in scrie sunt : design, arta si programare.

“Ca dezvoltatori de jocuri, nimic nu ne bucura si motiveaza mai tare ca febra creatiei, pasiunea si talentul necesare pentru a transforma o idee intr-o forma de care sa se bucure si altii. Acest maraton reprezinta esenta muncii noastre concentrata in 24 de ore. Este un eveniment organizat de dezvoltatorii de jocuri pentru dezvoltatori de jocuri. Este o ocazie sa ne cunoastem sau sa ne revedem, sa lucram impreuna si sa ne bucuram de jocurile create.” a declarat Cosmin Raianu, Production Manager Ubisoft Bucuresti.

Persoana de contact: Cristian Tanase, cristian.tanase@ubisoft.com, 0753.033.055

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.