SHARE

Un Samsung Galaxy S III a luat foc din senin in timp ce se incarca in masina, spune un utilizator din Irlanda.
“Putea sa ia foc in timp ce vorbeam la telefon si sa imi arda fata sau sa imi ia foc in buzunar si sa ma ard la picior” spune irlandezul.

Cei de la Samsung au inceput o ancheta pentru a vedea din ce cauza a luat foc telefonul.Dupa cum vedeti in imagini smartphone-ul a luat foc la baza unitati in aproprierea portului de incarcare.
Samsung a vandut deja 10 milioane de modele in intreaga lume si este unul dintre cele mai vandute telefoane din toate timpurile.

Aceste imagini au fost postate pe un site de catre un utilizator din Dublin, Irlanda.In poze se vede clar ca plasticul este topit in jurul terminalului de incarcare.

Cei de la Samsung au anuntat ca vor face investigatii , pentru a vedea daca modelele sunt sensibile la supraincalzire.Un purtator de cuvant de la Samsung a spus ca: “Samsung este constienta de aceasta problema si va incepe investigatiile imediat dupa ce primesc modelul care a ars.Odata ce ancheta va fi terminata, vom fi in masura sa va oferim detalii suplimentarea cu privire la aceasta situatie” scrie DailyMail

samsung s 3 a luat foc

galaxy s 3 a luat foc

samsung galaxy s III a luat foc

s iii a luat foc

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.