SHARE

televizor utok

Compania care a devenit populara in ultimi ani datorita tabletelor si smartphone-urilor, si-au reinoit portofoliul lansand si 6 modele de televizoare.

Televizoarele uTok dispun de tehnologie LED, au rezolutii HD si Full HD, sistem audio 3D Surround, design placut si rame subtiri.

Fiecare din cele 6 modele dispun de o groaza de optiuni de conectivitate, cum ar fi : VGA, HDMI,EuroScart, USB, CI+, Audio IN si Video Composit. Modelele uTok U22FHD1 si U40 sunt Full HD iar UTOK U24HD1, U28HD1 si U3HD2 fiind doar HD.

UTOK U32HD1 si U40FHD2 vor putea fi achizitionate incepand cu sfarsitul lunii iunie, iar restul de modele se pot gasit deja pe site-ul oficial www.utok.ro dar si in magazinele partenere. Pretul lor fiind cuprins intre 700 si 1399 lei.

“Odata cu lansarea televizoarelor uTOK, dorim sa oferim tuturor romanilor posibilitatea de a se bucura de avantajele unei televiziuni digitale. Toate modele uTok sunt echipate cu tuner DVB-T2 si cu solutii multiple de conectivitate.  Utilizatorii au ocazia de a alege dintre diagonale pornind de la 55 cm pana la 102 cm cu rezolutii de inalta calitate. Datorita raportului dintre pret si calitate suntm siguri ca televizoarele uTok isi vor face loc in linving-urile, dormitoarele si bucatariile dumneavoastra” a spus Cristina Bartan, Marketing Manager de la uTok.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.