SHARE

București, miercuri 28 martie 2018. Începând cu luna martie a acestui an, Veracomp a devenit distribuitor oficial al Yealink în România, completându-și astfel portofoliul dedicat soluțiilor de comunicații unificate cu produse audio-video cu performanțe superioare.

Yealink, companie fondată in 2001, este în prezent recunoscut ca fiind unul dintre cei mai inovatori producători de soluții dedicate spațiilor de colaborare, propunând utilizatorilor de videocoferință produse cu performanțe uluitoare. Furnizor de top, la nivel mondial, în ceea ce privește telefoanele SIP și USB, Yealink are colaborari strategice cu cei mai importanți funizori de telefonie: Verizon, AT&T, British Telecom, KPN, Proximus, Vodafone etc.

Produsele Yealink au obținut numeroase premii și au primit recunoaștere internațională din partea a numeroase instituții și autorități în domeniul comunicațiilor unificate: TMC Lab Innovation, ITSPA, IPMatika, Funkschau, Frost&Sullivan etc.

Produsele Yealink au misiunea de a facilita colaboarea umană și de a crește productivitatea în ansamblu. Echipamentele și dispozitivele sunt proiectate în așa fel încât să permită instalarea, utilizarea și întreținerea cu eforturi minime. Portofoliul Yealink este constituit din soluții, produse și accesorii pentru comunicarea audio și video și beneficiază de un grad sporit de interoperabilitate cu alte platforme și soluții terțe.

 “Soluțiile și produsele Yealink se remarcă printr-un nivel extrem de ridicat al performanțelor tehnice, fiind recunoscute de specialiștii în domeniul comunicațiilor unificate, dar si cu un model de distribuție extrem de bine definit. Suntem convinși că soluțiile ultra-performante Yealink vor fi bine apreciate și în România, dat fiind apetitul pentru tehnologie de vârf, care amprentează toate domeniile de business, dar și existența cotidiană,” afirmă Dan Rotaru, Business Development Manager, Veracomp.

Portofoliul Yealink include numeroase produse cu performanțe remarcabile. Sistemul de videoconferință Yealink VC800 cu o capacitate de videoconferință HD de 24 de site-uri, care se poate distribui în 2 săli de întâlniri virtuale, soluția multi-cameră VC800 care permite funcționarea simultană a până la 9 camere video – sunt doar două exemple care ilustrează performanțele soluțiilor Yealink.

În prezent, Veracomp este distribuitor autorizat în România pentru următorii producători de soluții IT: arcserve, Certes, ClearOne, Extreme Networks, F5, Fortinet, Gemalto, Huawei, Infortrend, LifeSize, Quantum, Polycom, Red Hat, RSA, TrendMicro, WhiteHat, Yealink.

Relații cu presa
Aurelia Butolo
tel: 0727789820

Despre VERACOMP
Veracomp Europe a fost înfiintat în 2007, iar de atunci a înregistrat o evoluție permanent ascendentă. În prezent, are o rețea extinsă de parteneri specializați, cu prezență la nivelul întregii țări, cărora le asigură un portofoliu variat de soluții de securitate, networking, stocare și telecomunicații, servicii de suport tehnic, presales și educațional. Pentru mai multe detalii, vizitați www.veracomp.ro

Despre YEALINK
Yealink este furnizor de soluții de comunicare unificate (UC), care oferă sisteme de videoconferință și soluții de comunicații audio. Încă de la înființare, din 2001, Yealink își desfașoară activitatea de cercetare și dezvoltare și inovează permanent pentru a-și indeplini misiunea de bază: “colaborare ușoară, productivitate ridicată”. Soluțiile UC de înaltă calitate ale companiei îmbunătățesc eficiența muncii și avantajele competitive ale clienților săi din peste 100 de țări. Yealink este cel de-al doilea mare furnizor de telefonie SIP din lume și este numărul unu pe piața din China. Pentru mai multe detalii, vizitați www.yealink.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.