SHARE

Pentagonul a dezvaluit cateva secrete dureroase despre trecutul fondatorului Apple.

Pentagonul a publicat dosarul lui Steve Jobs dupa ce FBI a prezentat de asemenea documente nestiute care arata ca fondatorul Apple a consumat droguri in tinerete, a fost tinta unei alerte cu bomba in 1985 si nu prea sa ocupat de fiica lui nascuta dintr-o relatie in afara casatoriei

Dosarul a fost intocnit in anul 1988, an in care serviciile de securitate i-au cercetat trecutul pentru a vedea daca era un om demn de a avea acces la informatiile catalogate “Strict secrete”.

Cateva documente arata ca lui Jobs ii era frica ca cineva i-ar fi putut rapi fata nelegitima pentru a-l santaja.Steve Jobs a spus ca potentialii rapitori ar fi fost mai mult interesati de recompensa decat de informatiile secrete pe care le detinea.
In acelasi document arata ca Jobs a fost arestat in 1975 pentru scurt timp in urma unei infractiuni neinsemnata.Fondatorul Apple ajunsese dupa gratii din cauza ca nu isi platise o amenda pentru depasirea vitezei legale.

dosarul lui steve jobs

Steve Jobs a dezvaluit autoritatilor americane si informatii despre consumul de droguri, spunand ca intre anii 1972 si 1974 ar fi consumat LSD , cam de 10 15 ori, in majoritatea cazurilor singur.
Tot el spune ca drogurile nu au avut un efect benefic asupra vieti lui si ca este bucuros ca a trecut printr-o astfel de experienta si a iesit cu bine.

Fondatorul Apple a recunoscut ca a fumat marijuana, si aceasta l-a facut sa fie mai creativ si relaxat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.