SHARE

whatsapp nu mai mergeAplicatia WhatsApp nu mai functioneaza din cauza unei defectiuni la server.

Aplicatia WhatsApp a incetat sa functioneze in aceasa seara, iar compania a confirmat ca se confrunta cu o serie de probleme cu serverul si incearca sa remedieze cat mai repede problema.Momentan nu se stie cat va dura pana cand WhatsApp va fi dinou functional.

Aceasta veste s-a raspandit rapid pe reteaua de socializare Facebook, unde foarte multi utilizatorii se plangeau ca aplicatia nu functioneaza.

Aplicatia nu functioneaza pe plan mondial, iar Romania si India se afla printre tarile in care WhatsApp nu mai functioneaza.

Atunci cand incercati sa accesati aplicatia WhatsApp, veti primi un mesaj care spune ca acesta este in curs de conectare la server.

 

Compania a postat pe Twitter un mesaj prin care isi cer scuze pentru aceste neplaceri.

Ne pare rau, momentan avem probleme cu serverul. Speram ca aceasta problema sa fie rezovata cat mai repede.

aplicatia whatsapp nu mai functioneaza

Recent, WhatsApp a fost cumparata de reteaua de socializare Facebook, care a platiti o suma fabuloasa, 19 miliarde de dolari. Acest anunt a fost facut chiar de Mark Zuckerberg care a postat pe contul sau personal de Facebook. Din aceasta suma, doar 4 miliarde au fost cash, 12 miliarde au fost platite in actiuni la facebook iar 3 miliarde vor fi platite in termen de 3 ani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.