SHARE

cea mai mare mesagerie din lume

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, sustine ca WhatsApp va atinge  in viitorul apropiat 3 miliarde de persoane.

 

Mai mult el sustine ca Facebook este dispusa sa cheltuiasca miliarde de dolari pentru ca toti oamenii sa aiba acces la internet. “WhatsApp va fi cea mai populara platforma de mesagerie din lume si cred ca serviciul va conecta doua sau chiar trei miliarde de oameni” a spus Mark Zuckerberg, potrivit Bloomberg.

In momentul de fata, 1,3 miliarde de oameni folosesc in prezent serviciile oferite de Facebook, asta insemnand aproape jumatate din populatia care are acces la internet. “Responsabilitatea noastra este de a oferii acces la internet mai multor persoane, chiar daca asta inseamna sa cheltuim cateva miliarde bune” declara Zuckerberg.

Facebook a achizitionat WhatsApp in februarie 2014, pentru suma de 19 miliarde de dolari. Aceasta “achizitie” este cea mai mare din ultimi ani, cu mult peste tranzactia de 1 miliard de dolari pe care Facebook a platit pentru a cumpara Instagram sau achizitia de peste 8 miliarde de dolari pentru care Microsoft a dat pentru Skype.

In 2012 cand Facebook a achizitionat Instagram, Mark Zuckerberg sustinea ca acest serviciu va fi folosit de 1 miliard de persoane, cifra care incepe sa prinda contur, dupa ce luna trecuta, numarul utilizatorilor  care foloseau aceasta aplicatie era de aproimativ 600 de milioane.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.