SHARE

BannerParteneri doITsaferA devenit o tradiție deja ca toamna în Poli să se numere oportunitățile!

Așadar, în acest început de an universitar, EESTEC LC Bucharest propune studenților pasionați de IT un eveniment internațional: do IT safer!

Acesta este structurat în două părți: Conferință și Workshop, prin ele încercându-se atât satisfacerea nevoii de a cunoaște noutățile în domeniul securității datelor, cât și cea de a învăța practic.

Prima parte a evenimentului, Conferința, se va desfășura pe 5 și 6 Noiembrie, și va aborda teme precum: Network Security, Malware, Forensics și Cyber Security in the Digital Age. Intrarea la conferință este deschisă pentru toți cei pasionați de securitatea cibernetică iar conceptele prezentate aici vor fi utile și în cadrul Workshop-ului.

-ul va fi susținut de reprezentanții Bitdefender și se va desfășura în perioada 9-13 Noiembrie. În cadrul acestuia vei avea ocazia să lucrezi împreună cu studenți străini și să afli mai multe despre malware și cum ne putem proteja de un astfel de software direct de la compania românească ce oferă soluții de securitate cibernetică. Această a doua parte a evenimentului se va desfășura în limba engleză, întrucât workshop-ul este unul internațional.

Acum e momentul să faci unul dintre primii pași în carieră! Înscrie-te la workshop pe *insereaza link din spreadsheet* până pe 3 noiembrie!

Ne vor fi alături: Bitdefender (Parteneri Principali), Ernst & Young (Parteneri), CISCO și Infinit Solutions (Parteneri Academici) – pe care vei avea ocazia să îi întâlnești la Conferință – dar și Partenerii Anuali: IBM, ING și Tymbark!

Pentru mai multe informații, ne găsiți pe:

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.