SHARE

Consola Xbox One va fi pusa spre vanzare incepand cu 21 noiembrie si va fi disponibila in 21 de tari.

 

Compania Microsoft a anuntat in cadrul conferintei E3, mai multe detalii despre Xbox One. Consola va fi disponibila incepand cu luna noiembrie, mai exact pe 21 noiembrie 2013 la pretul de 500 de euro, respectiv 500 de dolari in USA. Cei care sunt nerabdatori pot deja sa faca o precomanda.

Pretul consolei este mai mult mai mare fata de predecesorul sau Xbox 360 care avea un pret de 300 dolari in 2005 cand a fost lansat si fata de Sony PlayStation 4 care are un pret de 400 euro.

Cei de la Microsoft au si o surpriza pentru cumparatorii consolei. Pentru 500 de euro vor primi o consola, un controller wireless, un kinect si o perioada de 14 zile gratuite la Xbox Live Gold.

Primele jocuri pentru Xbox One vor fi : Halo,Battlefield 4,Project Spark, Titanfall, The Witcher 3, Dead Rising 3 si Minecraft.

Xbox One nu este doar o consola pentru jocuri video ci poate fi folosita in mai multe moduri, precum : il poti folosi ca TV, poti asculta muzica, poti viziona filme sau poti chiar naviga pe internet. Mai mult, poti comuta instant intre joc video, TV, o melodie, un film sau o pagina de internet prin comenzi vocale. Practic acesta consola de la Microsoft inlocuieste mai multe aparate de divertisment din casa.

Specificatiile consolei sunt destul de generoase : procesor AMD octa core, un procesor grafic cu 8 nuclee, 8 GB memorie RAM, HDMI, WIFI,Blu-ray, USB 3.0 si  un HDD de 500 GB. Consola ruleaza pe 3 sisteme de operare : sistemul pentru gaming. un kernel Windows 8 si o interfata  speciala care permite o tranzitie instantanee.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.