SHARE

YotaPhone este un smartphone rusesc cu doua ecrane , unul fata LCD, unul spate e-ink.

De mult timp mai multi producatori de telefoane au vrut sa creeze un telefon care sa dispuna de doua ecrane, unul frontal si unul secundar aflat pe spatele telefonului. Se pare ca un producator din Rusia a anuntat ca in 2013 va lansa pe piata un asemnea smartphone.

Producatorul Rus ia dat deja si un nume smartphone-ului si anume YotaPhone. Smartphone-ul exista deja deci nu este doar la stadiul de prototip si  au inceput deja sa il promoveze.

yotaphone

Sa vorbim un pic si despre specificatiile smartphone-ului.

YotaPhone are un display de 4.3 inci, o rezolutie de 1280 x 720 pixeli iar cel de-al doilea display care se afla pe spatele device-ului are tot 4,3 inci. Ecranul principal este un LCD iar cel de pe spate este de tip e-ink, avand o densitate de 200 dpi.

Smartphone-ul dispune de un procesor dual-core ce ruleaza la o frecventa de 1,5 GHz, o memorie RAM de 2GB, spatiu de stocare de 32 Gb (nu dispune de slot de card) si o camera foto de 12 megapixeli.

YotaPhone are o grosime de 10mm , va rula pe sistemul de operare Android si va fi lansat pe la sfarsitul anului 2013 in Rusia, apoi in Europa si in SUA.

smartphone cu doua display-uri

telefone cu doua ecrane

2 COMMENTS

    • Avast a fost si va fi cel mai bun antivirus free. Poate sa zica oricnie ce vrea. Este cel mai bun si ca detectie si ca detectie proactiva are o gramada de scuturi , si ca putere de reperare .asta vis-a-vis de multlaudatul Aviara(Avira). Avira , sincer l-am folosit .imi pare un pic mai bun decat Windows Defender. E o basina de virus(anti) . N-are nimik. E chel n-are el protectie proactiva , protectie anti-psihing , protectie web (nu ziceti ca tampenia aia de toolbar de la Ask e protectie web aia e pentru chiori si idioti). Nu are functia de repair .Mse este net superior Aviarei (Avirei).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.