SHARE

Cei de la Apple vor fi nevoiti sa uimeasca fani odata cu lansarea noului Iphone,daca vrea sa ramana in top.Compania din Cupertino are si de unde sa se inspire deoarece multi designeri au facut concepte foarte frumoase pentru noul smartphone.
EvoIT va prezinta 10 concepte de design pentru urmatorul Iphone.

1. iPhone cu 3 ecrane

Acest concept este realizat de designerul Antonio De Rosa si prezentat de Redmondpie.Iphone-ul include trei ecrane Retina Display: cel principal.unul pentru informatii in partea de sus a ecranului si unul in partea de jos care include si un buton virtual Home

iphone cu 3 ecrane

iphone cu trei ecrane

2 IPhone Liquidmetal

Se aud zvonuri ca noul iphone va avea aliaj Liquidmetal si multi designeri s-au inspirat si au prezentat mai multe concepte.Mashable a prezentat cel mai realist concept.Acesta este realizat de Jon Fawcett, conceptul include un ecran de 4 inci si are grosime de 7mm.

iphone liquidmetal

liquidmetal iphone

3. iPhone 5G

Este creat de studioul de design NAK,din Franta,acest concept imprumuta cateva idei de la seria de playere muzicale Apple iPOD Nano. Acest concept include 4 variante de culori pentru noul iPhone.

iphone 5g

iphone 5g

4. iPhone Liquidmetal fara buton Home

Am facut un post despre acest concept il puteti citi aici

iphone liquidmetal fara buton home

iphone liquidmetal

5. iPhone Pro

Acest concept este creeat de o firma de design din Italia ADR Studio, Iphone pro are un ecran mai mare,butonul de pornire fiind in alta pozitie.Conceptul Iphone Pro include si un conector MegSafe ce usureaza incarcarea bateriei.

Iphone pro

iphone pro

6. iPhone 5 Full Screen
Acesta este probabil cel mai indraznet concept pentru noul Iphone, designul fiind realizat de Alternative Industries, avand un display de 4,5 inci edge to edge, care acopera practic toata partea frontala a telefonului.Iphone 5 Full Screen are o grosime de numai 4 mm,renuntand la butonul fizic Home si include o cartela SIM integrata

iphone 5 full screen

7. iPhone Evolution

Conceptul este realizat in Polonia , la studioul de design Midsailor, iPhone Evolution este inspirat de designultabletei iPad.Acest concept are partea frontala identica fetei de Iphone 4S,dar spatele este metalic si putin bombat.

iphone evolution

8. iPhone 5 (S)

Este inspirat dupa iPhone 4S,conceptul fiind realizat de Guilherme Schasiepen,acest concept are senzori invizibili pentru luminozitate si apropiere.Ecranul este de 4 inci, camera de 8MP si o camera FaceTime HD.

iphone 5 S

9. iPhone 5 Size Zero

Conceptul este realizat de Antonello Falcone. Are un ecran de 4,6 inci si margini de sticla curbata,avand o grosime de numai 8,4 mm, butonul Home fiind soft touch.

10. iPhone Air

Acest concept este realizat de Federico Ciccaresse si este o combinatie intre un iphone 4 si un Macbook Air.

iphone air

iphone air

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.